Vægttab med alkalisk vand

Hjem > Information >  Vægttab

Ioniseret alkalisk vand og vægttab

Ofte når feriesæsonen og sommeren nærmer sig, ser mange af os frem til at smide et par kilo. Nogle kæmper med de ekstra kilo omkring taljen hele året rundt.

 

Overvej din daglige kost. For hvilke præferencer eller trang føler du hjælpeløs over for og kan ikke overvinde? Falder de i overensstemmelse med sagkyndiges retningslinjer for sund mad? Hvis det er tilfældet, skal du måske bare skære ned dine portionsstørrelser for at komme tilbage til den figur, du var engang stolt af.

 

Det er dog sandsynligt, at dine spisevaner langt fra er gode. Det er en udfordring at holde fast i en sund kost vores travle daglige liv. Det er ikke underligt, at mad og drikkevarer, der syrner kroppens indre miljø, typisk er hvad der findes i vores køleskabe. Meget kød, korn, sukkerarter samt populære drikkevarer som kaffe, te, sodavand og alkohol er blandt dem, der øger surhedsgraden - et af de vigtigste årsager til vægtforøgelse. Ioniseret alkalisk vand kan være meget nyttigt i denne henseende, da det hjælper med at neutralisere syren.

Ioniseret alkalisk vand og vægttab

Surhed og vægtforøgelse

 

En af grundene til vores overvægt er vores krop er surere end den burde være. Kroppen fjerner nogle giftige syrer gennem vandladning, afføring og sved. Men i tilfælde af over-surhed er det ikke i stand til at afgifte fuldt ud - nogle syrer forbliver i systemet. For at beskytte sig selv skaber kroppen fedtceller til at binde sig til og neutralisere syrer - en proces der resulterer i vægtforøgelse. At reducere dine rationer (kalorier), eller skære ned på fedtstoffer kan ikke medføre stor succes, da det ikke gør meget for at påvirke dannelsen af ​​syrer. Tværtimod, hvis du bruger store mængder sure fødevarer og drikkevarer, vil surhedsniveauerne fortsætte med at stige.

 

Nogle diætister anbefaler at erstatte kulhydrater med proteinrige fødevarer som kød. Bemærk at kød er en syreformende fødevarer. Så hvis du vil tabe dig på en sund måde, skal du være forsigtig med ikke at overspise disse, men vælge alkaliske dannende fødevarer.

 

Vær forsigtig med intens fysisk aktivitet. Sidstnævnte går normalt sammen med en magert diæt som et middel til at holde sig i form. Selv om motion kan spille en vigtig rolle for at opretholde syre-alkalisk balance, øger overdreven fysisk aktivitet produktionen af ​​syrer og fører til forsuring af kroppens indre miljø. For det øger det produktionen af ​​mælkesyre i musklerne, hvilket kan forårsage smerte og ubehag.

Fordele ved ioniseret alkalisk vand

 

På grund af sin bedre absorption, flydende og afgiftende virkning hjælper ioniseret vand med at neutralisere kroppens syrer og genoprette syre-alkalisk balance. Den mindre klyngestørrelse tillader ioniserede vandmolekyler at blive absorberet i celler og væv hurtigere og lettere end almindelige vandmolekyler. Til sammenligning er absorptionshastigheden for ioniseret alkalisk vand op til 6 gange højere end for vandhanen.

 

Hvis du drikker tilstrækkelige mængder alkalisk vand, kan du ofte hjælpe dit system betydeligt, da alkalier neutraliserer og skylder syreopbygning ud. Vandet opløser toksiner og fedt i højere hastighed, hvilket hjælper din krop med at regulere din vægt, da den ikke behøver at akkumulere fedt længere. Når kroppen ikke længere har brug for ekstra fedt som beskyttelse, vil den fjerne fedtet alene og dermed lette vægttabsprocessen.

 

Alkalisk vand hjælper også med at nedbryde fedtstoffer i din mad og virker som en naturlig appetitundertrykkende. Dietister minder os om, at en af ​​grundene til, at vi overspiser er, fordi vi ofte forvirrer sult med tørst. I stedet for at drikke et glas vand, besøger vi igen og igen køleskabet, så vi er sikre på de ekstra kilo bliver på deres plads!

 

Eksperimentere med det at drikke vand i stedet. Forsøg ikke at lede efter mad, hver gang din mave opfordrer dig til at gøre det. Prøv at drikke noget ioniseret alkalisk vand og vent 20 minutter, måske vil du fornemme mæthed, og den ægte sult stadig kan holdes et par timer væk.

Ioniseret alkalisk vand og vægttab

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved