Sport og fitness

Hjem > Information > Sport og fitness

Alkalisk ioniseret vand for hydrering ved sport og fitness

Alkalisk ioniseret vand for hydrering til sport og fitness

Syre-neutralisering

 

Med hver eneste muskelkontraktion producerer vores krop metaboliske syrer, mælkesyre og pyrodruesyre. Disse syrer er kernen i den brændende fornemmelse, og muskelspændingen der føles efter en intens træning, når de cellulære niveauer af ilt falder. Ubehagelige fornemmelser begrænser ens evne til at motionere og kan endda forstyrre fysisk aktivitet helt, indtil genoprettelsen finder sted. Effektiv hydrering er vigtig i dette tilfælde. Jo større vandforsyningen er i muskelvæv, jo lettere er det for dem at fjerne syrer.

 

Vores muskler er dog ikke helt tilfredse med simpel hydrering, de kræver en infusion af alkaliske stoffer for at neutralisere sure rester, som alkalier er kendt for til at ødelægge syrer. Alkalisk vand med et højt pH niveau vil fylde blodet med alkaliske stoffer og levere dem til musklerne. At slippe af med sure rester vil lindre smerten ved sammentrækninger, reducere muskel træthed og forkorte restitutionstid. Det vil også reducere sandsynligheden for dannelse af mælkesyre i muskelvævet, da pH-niveauet for ioniseret alkalisk vand er højere end almindeligt postevands pH-værdi.

 

Professionelle atleter og resultatorienterede fitness personer bør vide, at pH-niveauet i kroppen kan have indflydelse på deres præstationer. Selv mindre variationer i syre-alkalisk balance kan gøre en forskel, da vores muskler fungerer bedst inden for et smalt pH-interval. Derfor er det tilrådeligt at drikke meget ioniseret alkalisk vand før, under og efter træning.

Natriumtilskud

 

Ioniseret alkalisk vand indeholder en større mængde alkaliske mineraler. Forskning har vist, at mængden af natrium, der er ansvarlig for regulatoriske processer af de alkaliske buffer, falder markant under en intens træning. Dette fører til forsuring af kroppen. Alkalisk vand indeholder en større koncentration af natriumioner end almindeligt vand, hvilket muliggør en mere effektiv genopretning af tabte reserver.


Vægtregulering


Mange atleter træner hårdt på at reducere deres kropsvægt for at passe ind i bestemte vægtklasser. Det samme gælder for rekreative atleter, der er ivrige efter at tabe ekstra kilo. Til dette formål vælges både fødevarer med højt indhold af protein og fedtsyrer, som syrer kroppen. Ioniseret alkalisk vand hjælper med at genoprette syre-alkalisk balance på grund af sin overlegen absorption, flydende og afgiftende virkning.

Overlegen hydrering

 

Enhver, der beskæftiger sig med sport, hvad enten det er professionelt eller rekreativt, skal have en tilstrækkelig mængde vand. Tilstrækkelig hydrering er en af ​​de vigtigste faktorer, der står bag gode resultater og til at give følelsen af velvære. Under en intens træning taber kroppen mange væsker og mineralsalte, og disse reserver skal genoprettes. Undersøgelser viser, at taber man kun 2% af kropsvæsker resulterer det i en forringelse af atletisk ydeevne. I betragtning af effektiviteten af ​​hydrering er både mængde og kvalitet og endog vandets struktur vigtig. Her kommer ioniseret alkalisk vand ind i billedet.

 

Under ioniseringsprocessen gennemgår vandmolekyler en kemisk omstrukturering kendt som mikroklyngning. Den molekylære klyngestørrelse er reduceret, hvilket gør det muligt for kroppen at absorbere væsker sammen med deres mineralindhold hurtigere. Faktisk er absorptionshastigheden for ioniseret vand op til 6 gange højere end for normalt postevand fra vandhanen. Denne egenskab gør det til en fremragende kilde til hydrering til fysisk aktive mennesker.

Antioxidativ virkning


Fysisk overbelastning, overarbejde og fysisk såvel som følelsesmæssig udmattelse medfører oxidativ stress og fremskynder emacieringen af kroppens systemer. Undersøgelser har vist, at antioxidanter, C-vitamin, E og selen i særdeleshed hjælper med at håndtere disse problemer naturligt. Antioxidanter fremmer også produktionen af enzymer, som er vigtige for vægtregulering, næringsassimilering, hormonbalance mv.


Ioniseret alkalisk vand er en naturlig antioxidant. Antioxidanter er lige så vigtige i sport som på ethvert andet aktivitetsområde, fordi de aktiverer vitale processer i kroppen, styrker immunsystemet og beskytter celler mod DNA-skade. Dette tillader atleter at udholde en større arbejdsbyrde og opnå bedre resultater.

Alternativ til sportsdrikke

 

Nogle foretrækker sportsdrikke som en kilde til hydrering under deres træning. Men de ved ikke, at sportsdrikke har et højt surhedsniveau. Når du indtager sure drikkevarer, taber din krop alkaliske mineraler, især magnesium fra musklerne og calcium fra knogler, brusk og væv - det er de mest sårbare områder af atletens krop. Derudover indeholder sportsdrinks sædvanligvis sukkerarter, kulhydrater, smagsstoffer, farvestoffer og sødestoffer.

 

Ioniseret vand derimod, supplerer kroppens tilførsel af alkaliske mineraler. Desuden er vandet fri for sukker og kunstige tilsætningsstoffer. Det giver overlegen hydrering og slukker tørst naturligt og mere effektivt.

Nemmere oxygentransmission

 

Den molekylære struktur af ioniseret vand er meget vigtigt. Mindre molekylære formationer fortynder blodet. Tyndere blod overfører ilt lettere. Jo flere iltceller der modtages, desto mindre sandsynligt er at der producere mælkesyre. I mangel af ilt finder anaerobe processer sted i kroppen, hvilket gør det sværere at træne fuldt ud, trætter dig hurtigere og kan føre til muskelsmerter.

 

Desuden er ioniseret alkalisk vand takket være dets mindre molekylære formationer mere flydende end almindeligt vand, hvilket gør det lettere og hurtigere for cellerne at absorbere. Sådan vand opløser toksiner og fedt i højere grad og hjælper dermed med at regulere vægten.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved