Ioniseret surt vand

Hjem > Information > Ionisering af vand

Ioniseret surt vand

Ioniseret surt vand opnås i aQuator gennem elektrolyseprocessen i den beholder hvor i den mørke elektrode (anoden) er nedsat. Ioniseret surt vand har en svag positiv elektrisk ladning. Det kan kendes på sin sure smag, sure lugt og med en skarp lugt af klor.

De unikke egenskaber ved surt vand (også kaldet dødt vand) bestemmes af tilstedeværelsen af negative chlor-, svovl-, fosfor- og hydrogen H + -ioner i dets sammensætning. Den større koncentration af hydrogenioner betyder stærkere sure kvaliteter og lavere pH-værdier. Ph er en negativ hydrogenionskoncentrationslogaritme og er også kendt som hydrogenindekset. Når koncentrationen af hydrogen H + ioner stiger i væsken, falder dens pH-værdi. Dette betyder, at surhedsgraden øges, og alkaliteten reduceres.

PH-værdien af surt vand varierer fra 6,0 til 2,4 (jo lavere værdien er, jo mere sure er vandet). Regelmæssigt forbrug af surt vand syrer kroppen og øger oxidationsniveauet, og derfor bør det kun bruges eksternt / udvordes. I visse tilfælde af smitsomme sygdomme kan surt vand forbruges i små mængder og i en kort periode. Kontakt din læge, inden du begynder med dette.

ORP-værdierne for surt vand er positive. Dette betyder, at væsken har oxidative kvaliteter på grund af sin elektroninsufficiens. Højt positivt oxidationspotentiale kendetegner de stærke oxidationsers evne i surt vand til at rive væk elektroner fra fremmedlegemer, der finder deres vej ind i menneskekroppen. Da de fjerner elektronerne væk fra mikrober og bakterier, ødelægger de sure stoffer dem. Som følge heraf erhverver det sure vand bakteriedræbende, fungicide, antiseptiske, anti-allergene og anti-inflammatoriske egenskaber.

Det er interessant at bemærke, at den operationelle mekanisme for surt vand er analog med det for kroppens immunsystem. I dette system absorberer makrofager eller hvide blodlegemer, eller "big eaters" på græsk, og ødelægger cellulære rester, fremmedlegemer og mikrober i menneskekroppen.

Forskning har vist, at surt vand ødelægger bakterier af stafylokokker, streptokokker, e. coli, shigella og salmonella-slægten. En række kliniske undersøgelser har bekræftet den fordelagtige virkning af surt vand i tilfælde af kronisk tonsillitis, salmonellaforgiftning, dysenteri, infektioner af stafylokok hud, eksem, dermatitis, psoriasis, trophic ulcer etc. En anden fantastisk funktion af surt vand er også blevet opdaget: surt vand ødelægger kun patogene bakterier.

Eksempler på brug af surt vand i forskellige surhedsgrader.

Ioniseret surt vand kan også fremstilles i aQuator apparaterne.

Ioniseret surt vand (vand med lav pH værdi), opnås i aQuator gennem elektrolyseprocessen i den beholder hvor i den mørke elektrode (anoden) er nedsat. Det sure vand kan let bestemmes efter ioniseringen på sin sure smag, sure lugt og med en meget skarp lugt af klor.

Eksempler på anvendelser af ioniseret surt vand.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved