Hvorfor drikke ioniseret alkalisk basisk vand?

Hjem > Information > Hvorfor drikke ioniseret vand?

Hvorfor drikke ioniseret alkalisk eller basisk vand?

Livgivende kvaliteter af vand

 

Vand er livskilden. Ved fødslen indeholder vores kroppe mere end 90% vand. Vores celler bader faktisk i vand, også kendt som interstitial væske - cellernes naturlige reservoir af næringsstoffer og ilt, samt et medium til fjernelse af metabolisk affald. Imidlertid har mængden af ​​vand tendens til at falde med tiden. For eksempel indeholder den gennemsnitlige voksne krop 60-70% vand, og i de ottende årti af livet - endnu mindre.

 

Som reaktion på krympende vandressourcer har vores kroppe tendens til at "tørre ud". Denne proces ledsages af svækkelse af funktionelle kapaciteter og gradvis fysisk forringelse, kendt som aldring, som følge heraf. Faldende metabolisme, ringe omsætning, utilstrækkelig næringsstofforsyning ... disse er blot nogle få negative resultater som følge af utilstrækkelig indtagelse af vand.

 

Så den generelle anbefaling er at drikke så meget ferskvand som du kan, uden at vente på tegn på tørst. Faktisk, det øjeblik du føler tørst, vil organismen allerede have brug for en halv liter vand. Den daglige norm for en voksen person er ca. 2 - 2,5 liter. Imidlertid er kvaliteten og karakteristika for vand kernen i vandets gavnlige effekt.

Alkalisk vand og dets antioxidant egenskaber

Kilden til stærke antioxidanter

 

Alkalisk vand kendetegnes ved et negativt Oxidations Reduktions Potentiale kaldet ORP. ORP måles i milli volt. Værdier på -100 til -200mV indikerer kraftige antioxidantegenskaber. Det betyder vandet har masser af frie elektroner der kan gives væk til at neutralisere de frie radikaler, som mangler elektroner.

Alkalisk vand's negative ORP-potentiale opstår på grund af negative hydroxylioner, der er fremherskende i dets sammensætning. Med et indtag af alkaliseret vand modtager organismen en ekstra tilførsel af elektroner, der er i stand til at reducere det frie radikals farlige potentiale og dermed øge mængden af ilt i blodet. Som følge heraf forbedres næringsabsorptionen, immunforsvaret styrkes og sunde celler beskyttes. Mættet med ilt, erhverver kroppens indre miljø anti-kræftfremkaldende egenskaber.

Alkalisk vand har et negativt ORP - OxidationsReduktionsPotentiale

Oxidationsreducerende reaktioner eller udveksling af elektroner mellem atomer eller grupper af atomer er grundlaget for alle naturlige kemiske processer. Atomer, der mangler elektroner, forsøger at stjæle dem fra andre atomer. Disse kaldes frie radikaler - ustabile molekyler med en uppareret elektron. De dannes som følge af oxidationsreaktioner i den menneskelige krop (oxidation er forøgelsen af ​​ilt). Frie radikaler har et højt positivt oxidationspotentiale. De søger elektroner og angriber løbende sunde celler, hvilket forstyrrer deres normale aktivitet og ødelægger endda cellulær struktur. Denne proces kan udløse ukontrollable kemiske reaktioner, hvilket fører til en række patologiske tilstande i den menneskelige krop.

På den anden side er der atomer, der hedder antioxidanter, som har et overskud af elektroner klar til at donere. Ved at give dem væk til frie radikaler fremmer antioxidanter dannelsen af ​​stabile iltmolekyler og således beskytter organismen mod oxidativ stress. Antioxidanter er karakteriseret ved et negativt oxidationsreduktionspotentiale. Negativ værdi betyder, at ilt, der er til stede i hydroxylion, har en ekstra elektron. Den mere negative ORP-værdi, den højere anti-oxidative effekt.

Restaurering af pH-balance

 

En lang række undersøgelser viser, at forsuring af kroppen kan kobles til ​​sygdom. Derfor er en syre-alkalisk balance forudsætningen for et godt helbred. Faktisk afhænger vedligeholdelsen af ​​kroppens vitale funktioner af et tilstrækkeligt blodalkalitetsniveau inden for et smalt område på 7,35 og 7,45 pH. Kun højt alkalisk blod er i stand til at forsyne organismen med næringsstoffer og eliminere metabolisk affald, som vores celler producerer.

 

I vores travle hverdag er dette en udfordring. Upassende diæt, stress, negative følelser fremmer dannelsen af ​​surt affald. Dette er måske ikke et problem i en meget ung alder. Men med tiden aftager kroppens evne til at eliminere affaldet som begynder at ophobes. Kroppens indre miljø forsynes gradvist og en stigende forekomst af positive hydrogenioner opstår. Som et resultat daler blodets alkalinitetsniveauet og risikoen for beslægtede sygdomme vokser.

 

 

Organismen producerer ikke alkaliske stoffer. De skal modtages fra ydre kilder - mad, drikkevarer, alkalisk basisk vand.

Kemi lærer os, at syre er bedst neutraliseret af alkali, men organismen producerer ikke alkaliske stoffer. De skal modtages fra ydre kilder - mad og drikkevarer. Desværre sikrer moderne ernæringsvaner og fødevarekvalitet ofte ikke en ordentlig forsyning af alkaliske elementer.

Alkalisk vand - kilden til stærke antioxidanter

Alkalisk vand, som navnet antyder, indeholder kun negative hydrogenioner og alkaliske metalioner:

Calcium (kalk), Magnesium, Natrium og Kalium.

 

Bemærk, at ioniserede stoffer absorberes bedst af kroppen. Derfor er den alkaliske virkning af disse let absorberbare alkaliske metalioner meget høj. Med et daglig indtag af alkalisk vand modtager kroppen en alkalisk ion "cocktail", forudsætningen for at opretholde et sundt indre miljø i kroppen. Som følge heraf falder nedbrydning af kroppen, og immuniteten mod sygdomme går op.

Hydrering ned til det cellulære niveau

 

Vandmolekyler binder sig i klynger frem for at forblive alene. Vandmolekyler fra fra ioniseret vand binder sig typisk kun med 5-6 molekyler per klynge. Postevand danner imidlertid dobbelt så store klynger, typisk 10-13 molekyler per klynge.

Alkalisk vand giver mindre molekylære formationer

På grund af mindre molekylære formationer passerer ioniseret vand straks gennem cellemembraner og integreres i metabolismen. Kroppen behøver ikke længere at spilde energi for at nedbryde den komplekse molekylære struktur. Ioniseret alkalisk vand trænger ind i væv lettere end almindeligt vand, hvilket giver rigelig hydrering til cellerne og eliminerer toksiner akkumuleret i tarmen, ned til dennes dybeste forsænkninger. Alkaliseret vand neutraliserer og fortaber surt affald, der akkumuleres i kroppen, som så nemt elimineres gennem nyrer.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved