Halsbrand

Hjem > Information > Halsbrand

Et naturligt middel mod halsbrand og sure opstød

På grund af overdreven produktion af mavesyre, også kendt som halsbrand, går mange til symptomatisk behandling. Nogle kan tage en tsk. bagepulver, kendt som et uskadeligt naturligt middel, mens andre gobblepiller og håber derved at slippe af med den brændende fornemmelse i deres bryst og hals.

 

Resultaterne af disse praksis har stadig tendens til at være kortvarige, da selve problemet ikke er løst. Hvis vi vil slippe af med syre reflux for altid, er det første, vi skal forstå, hvorfor betingelsen udvikler sig.

Hvad forårsager halsbrand?

 

Det indre af maven er et meget surt miljø på grund af produktionen af ​​saltsyre (HCI). HCI spiller en stor rolle i nedbrydning af mad, især proteiner. Det kræver imidlertid en stor mængde syre til tilstrækkeligt at fordøje indholdet af maven. Hos unge mennesker er maven sædvanligvis et pålideligt fungerende organ, der producerer 3 til 4 liter HCI hver dag. Over tid kan dårlige spisevaner og naturlige aldringsprocesser føre til mindre konsekvent produktion af HCI. Protein fordøjelse er ikke længere så effektiv, og mad begynder at sidde i maven længere end det burde udløse en proces, der kaldes madrottning. Rotting fødevarer producerer mælkesyre, som inflames maven. Mælkesyre kan stige op for måden for at forårsage effekten af ​​halsbrand. Dette sker enten på grund af dårlig produktion af saltsyre eller svag funktion af sphincteren.

 

Sphincteren (lukkemuskel) er beliggende mellem spiserøret og maven. Det åbner op, når vi sluger mad og væsker eller vi skal bøvse. Ellers forbliver musklen lukket, hvilket beskytter den delikate epitel af spiserøret mod syrebeskadigelse. Sphincteren sørger også for, at den delvist fordøjede mad går til tolvfingertarmen, men forhindrer galde i at passere fra sidstnævnte til maven. I tilfælde af betændelse udfører sphincteren imidlertid ikke sin funktion som den skal, og gallen - en stærk alkali - finder sin vej ind i maven. Maven, som forsvarer sig mod det alkaliske miljø, forsøger at isolere gallen og derved kommer HCI op i spiserøret. Den opadgående bevægende syre forårsager den brændende fornemmelse i brystet, der er kendt som sur reflux eller halsbrand.

 

 

Alkalisk basisk vand som et naturligt middel mod halsbrand

Den første ting at gøre i tilfælde af halsbrand er at neutralisere det alkaliske miljø i maven. Drikke ioniseret alkalisk vand kan være en god løsning. Ioniseret vand modvirker stigende pH-niveau i maven og aktiverer produktion af saltsyre. På denne måde bringes mavens arbejde tilbage til normal, og årsagen til halsbrand elimineres. Du må dog ikke drikke for meget, da et øget indhold indhold i maven kan føre til yderligere syre reflux.

Alkalisk basisk vand som et naturligt middel mod halsbrand

Forsyring af kroppen skal tages ved roden

 

Disse dage er forskellige lægemidler til regulering af mavesyresekretion meget populære. Men man må huske på, at øget surhed i maven er uadskilleligt forbundet med syren af ​​selve kroppen. Derfor er det vigtigt at løse problemet samlet for hele kroppen, inden der træffes lokale foranstaltninger. Her kommer ioniseret alkalisk vand i spil. Lad os se, hvordan det virker.

 

Under produktionen af ​​mavesyre frigives et andet vigtigt middel - natriumbicarbonat - i blodbanen. Dette bicarbonat virker som en alkalisk buffer, hvilket øger blodets evne til at neutralisere overskydende syre i kroppen. Jo mere mavesyre produceres, jo flere bicarbonater frigives i blodet, hvilket øger blodets evne til at neutralisere syrer. Syring af kroppen bliver således bragt i stå.

 

Hverken kosttilskud eller bagepulver opløst i vand vil øge mængden af ​​bicarbonater (alkaliske buffere) i blodet. Højt alkalisk vand (med en pH fra 8,5 til 9,5) kan gøre dette. Man kan prøve at drikke 2-2,5 liter alkalisk vand daglig for at sikrer vedligeholdelsen af ​​et alkalisk bufferniveau og elimineringen af ​​surt affald.

 

Dette er utroligt vigtigt, som årene går har den alkaliske buffer i vores krop tendens til at svækkes, og ophobningen af ​​surt affald accelererer aldringsprocessen. Ved midten af ​​firserne begynder symptomerne på livsstilssygdomme typisk at vise sig. Dette inkluderer højt kolesteroltal, hypertension, diabetes, degenerative ændringer af alle slags mv.

Sølvvand til behandling af en betændt sphincter (lukkemuskel).

 

Et par ord skal siges om betændelsen i formen af ​​sphincteren, ellers kendt som øsofagitis - en af ​​årsagerne til syre reflux. Forskellige mave- eller duodenale sår og slimhinder forekommer på grund af aktiviteten af ​​bakterier kendt som Helicobacter pylori. I første omgang spiser bakterierne væk af slimhinden. Som følge heraf begynder der at udbryde sår der er vanskelige at behandle udviklingen af. Faktisk er Helicobacter pylori roden til ​​90 procent af mavesårs-årsager. Derfor er det vigtigt, at de behandles.

 

Sølvvand kan tjene som et antibakterielt middel i dette tilfælde. Du kan fremstille det hjemme ved hjælp af din aQuator ioniser, som er udstyret med sølvfunktionen. Det anbefales at fremstille sølvvand på basis af alkalisk vand. Med andre ord, lav alkalisk vand først, og fyld derefter det mere alkaliske vand med sølvioner.

 

Sølv dræber bakterierne, mens alkalisk vand stimulerer epithelialisering: slimhinder og sår begynder at helbrede, og erosionsprocessen vender om.

 

Rådfør dig altid med din læge hvis du påtænker at anvende sølvvand indvordes. 

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved