For strålende skønhed

Hjem > Information > For strålende skønhed

Hvad synes du er det vigtigste skønhedsprodukt i verden?

Nej, det er ikke din yndlingscreme eller serum ... Gæt hvad?

Det er vand - helt enkelt almindeligt vand!

 

 

Selv den mest sofistikerede kosmetik vil kun medføre skuffelse, hvis kroppen ikke er tilstrækkeligt hydreret. Ved mangel på hydrering bliver huden træt, grå og slap at se på, begynder at vise rynker og andre tegn på for tidlig ældning.

 

Vægtforøgelse, hårtab og skrøbelige negle er også resultater af underhydrering. Derfor er det MEGET tilrådeligt at drikke rigeligt med vand, ikke kun for dit helbred, men også for skønhedens skyld.

Antioxidative egenskaber

 

Ioniseret alkalisk vand skiller sig ud på grund af de fordele det har at tilbyde - fordele, der ikke tager lang tid for at træde i kraft. Først og fremmest har det antioxidantegenskaberne som almindeligt vand mangler.

 

Alle kosmetiske virksomheder med respekt for sig selv, tilføjer antioxidanter til deres cremer for at beskytte huden mod de frie radikaler som fører til for tidlig aldring. Men ekstern behandling er ikke nok, da huden er en integreret del af kroppen, og hudens tilstand er direkte påvirket af de processer, der foregår indenfor. Hvis du ønsker at opretholde en strålende skønhed i kommende år, er det antioxidant-rige ioniserede alkaliske vand perfekt at tilføje som en del af din daglige kost. Alkaliseret vand renser blodet og hjælper huden med at rense sig selv. Kombineret med ekstern brug giver det fremragende resultater.

Alkalisk vand for strålende skønhed med sine antioxidative egenskaber.

Blødhed

 

I modsætning til hårdt vand fra vandhanen er alkalisk vand meget rent og blødt vand. Gode nyheder for dem, der lider af tør hud og hår. Du kan blive overrasket over at høre, at det postevand du vasker dit ansigt med dagligt, sandsynligt kan være årsagen til denne tørhed. Mineralske ioner i hårdt vand fra vandhanen kan reagere med fedtsyrer i sæbe, bruse-gel eller shampoo, hvilket fører til dannelse af uopløseligt bundfald på overfladen af din hud og i dit hår. Bundfaldet trænger ind i porerne, forårsager irritation og tørhed. Håret føles især tørt og stift, og dyre hårbehandlinger kan muligvis ikke neutralisere denne uønskede virkning.

 

Blødt vand forhindrer på den anden side porerne til at tilstoppe, letter absorptionen af vand og holder den beskyttende hudbarriere intakt. Håret ser blødt ud, glat og blankt.

Antibakterielt middel, desinfektionsmiddel og aftershave 

På grund af dets antibakterielle, antivirale og fungicide egenskaber anbefales surt vand til pleje af hud påvirket af teenage acne, som kan stamme fra streptokok eller stafylokok. Flere studier har vist, at surt vand er effektivt til at dræbe disse typer af bakterier. Således anbefales anvendelse af ioniseret surt vand til rensning af huden, der er prikket med bumser og hudorme. Huden vil genoprette og blive synligt glattere. Pimples, scrapes, udskæringer og revner vil falme væk. Bemærk, at ioniseret surt vand er meget velegnet til mænd som aftershave, da det ikke kun giver fugt til huden, men også desinficerer og beroliger huden.

Hvordan kan ioniseret vand og sølvvand hjælpe med ACNE?

 

Acne er et udbredt problem blandt teenagere, selvom det kan påvirke mennesker i alle aldersgrupper. Faktisk har de seneste årtier haft en gradvis og stabil stigning i antallet af voksne tilfælde af acne. Voksnes acne påvirker cirka 25% af mændene og 50% af kvinderne på et eller andet tidspunkt i deres voksne liv. Nogle forskere forbinder spredningen af ​​acne blandt den voksne befolkning med den voksende brug af anti-acne medicin, der indeholder antibiotika. Anvendelsen af ​​antibiotika er kendt for at bidrage til udviklingen af ​​antibiotikaresistens. Jo flere antibiotika der bruges mod acne, jo mere resistente over for behandling bliver acnebakterier. Som sådan kan de overleve langt ud over en persons pubertet.

 

Hvorfor forekommer acne?

Acne opstår, når dine talgkirtler producerer overskydende olie, som sammen med døde hudceller trænger op i porer og hårsække. Siderne af en follikel holder sig sammen, hvilket forhindrer strømmen af ​​talg til overfladen. Stoppede porer og follikler giver en perfekt yngleplads for bakterier, især Propionibacterium acne - en art, der er specielt forbundet med forekomsten af ​​acne.

 

De nøjagtige årsager til acne er ukendte, selvom en række faktorer sandsynligvis vil udløse dets indtræden som for eksempel pubertalhormonforøgelser, olieagtig hud, uhensigtsmæssig hudpleje, hudirritation, usund kost og toxinopbygning i kroppen. Nogle kilder nævner også arvelighed, stress, luftforurening og visse lægemidler. Listen fortsætter, især da der er årsager som endnu ikke er opdaget.

Dræb bakterier med sølvvand

 

Sølv styrker immunsystemet og virker som et naturligt antibiotikum, der påvirker mere end 650 arter af mikroorganismer, vira og svampe.

 

Sølvvand er vand beriget med positive sølvioner, som giver det forskellige antibakterielle egenskaber. Sølvioner kan ødelægge Propionibacterium acnes, såvel som adskillige andre patogener, som lever på hudoverfladen. Sølvioner bevæger sig mod bakteriecellevægge og, med mindre i størrelse, trænger dem let ind. En gang inde, arresterer de syntesen af ​​bakterielle enzymer og proteiner og dræber mikroorganismen.

 

Sølvvand kan bruges som et sikkert og naturligt, men effektivt alternativ eller supplement til anti-acne medicin, herunder antibiotika. Desuden renser det dybt huden og forhindrer infektioner i at genopstå.

 

Tips til brug af forsølvet vand

Sølvvand er beregnet til både intern og topisk brug, afhængigt af koncentrationen.

 

Meget koncentreret sølvvand anvendes bedst til sprøjtning og påføring af lotioner. Køb dig selv en lille pumpe spray flaske med en fin dyse dyse og spray berørte områder fra tid til anden i løbet af dagen. Lad opløsningen lufttørre.

 

Om aftenen, inden du går i seng, kan du placere en gasbind bandage gennemblødt i forsølvet vand direkte over det akne ramte område. Læg dig ned i ca. 20 eller 30 minutter og lad sølvet gøre sit arbejde. Det anbefales kun at anvende forsølvet vand på forud grundigt renset hud.

 

Kombiner topiske anvendelser af sølvvand med intern brug - dette vil give de bedste resultater. Drik lavt koncentreret sølvvand i stedet for almindeligt drikkevand i en periode på flere måneder, og tag derefter en pause. Dette vil øge dit immunforsvar og fugte din hud indefra. Sølvioner vil reducere bakteriel kolonisering, da de transporteres til porerne i huden via sved.

Hudbeskyttende og naturlig toner

 

Ioniseret surt vand er meget nyttigt til din hud, især hvis du har en skadet hovedbund, fordi huden er et naturligt surt organ. En lidt sur miljø på pH ca. 5,5 beskytter huden mod farlige kemikalier og bakterier. Folk, der regelmæssigt bruger blødt surt vand til vask af deres hud, ser ofte mere ungdommelige og strålende ud, i modsætning til dem der bruger hårdt vand til dette samme formål. Dette skyldes, at de ikke forstyrrer hudens pH-balance, og dermed ikke sliber de naturlige epidermale overfladepipider.

Rens din hud med ioniseret surt vand

 

Ioniseret surt vand er også meget gavnligt til hudbehandling, fordi huden er et naturligt surt organ. Brug ioniseret surt vand til topiske applikationer til at hjælpe med at regulere tilstanden af ​​olieagtig og problematisk hud.

 

Lidt surt vand med en pH-værdi på ca. 5,5 kan anvendes til profylaktiske formål og beskytter huden mod farlige kemikalier og bakterier.

 

Meget surt vand har vist sig som et stærkt antiseptisk middel. Ved pH-værdier på 2,5 til 3,8 fungerer det som et antibakterielt middel, der er i stand til at neutralisere inflammatoriske acne læsioner. På grund af antibakterielle, antivirale og fungicide kvaliteter anbefales det at behandle hud påvirket af teenage acne, som kan være af streptokok og stafylokok oprindelse. Flere studier har vist, at surt vand er effektivt til at dræbe disse typer af bakterier. Således er det tilrådeligt at bruge surt vand til rensning af huden, der er prikket med bumser og hudorme. Huden vil genvinde og blive synligt glattere, mens bumserne forsvinder helt, eller bliver mindre synlige.

Holistisk tilgang til behandling af acne: fordele ved en høj alkalisk kost

 

Huden er det største organ i den menneskelige krop med et gennemsnitligt overfladeareal på mere end 21 kvadratmeter. Alt der går ind kroppen, især i tarmkanalen, påvirker også huden. Huden bliver et spejlbillede af kroppens indre tilstand. Dette gælder især dem, der kæmper med acne, da sidstnævnte er en meget kompleks tilstand, der kræver både topiske applikationer og interne virkemidler. Faktisk vil en kombination af begge dele give de bedste resultater.

 

Mange der lider af acne synes at have prøvet det hele: Anti-acne kosmetik, kemiske peeling procedurer, forskellige medicinske stoffer... Nogle af dem kan have været nyttige, mens andre har produceret mindre end gunstige resultater. Hvis acne efter al denne indsats stadig generer dig, overvej at prøve den holistiske tilgang. Bemærk at huden reagerer både på negative og positive faktorer, der påvirker kroppen som helhed. Det er derfor, du skal være forsigtig med, og tænke over hvad du putter i munden, det være sig mad, drikkevarer, medicin, eller noget som helst andet stof.

 

Læger der praktiserer naturopati, og naturlige hudpleje specialister anbefaler ofte at supplere dit acne behandlingsprogram med højt alkaliske fødevarer og drikkevarer. At påbegynde en basisk kost kan hjælpe med at bekæmpe betændelse og forhindre forekomst af pletter og bumser i fremtiden. Udover citronvand, grønne smoothies, dampede grøntsager og lignende, omfatter dette at drikke rigeligt alkaliseret vand.

Afgifte dit system med ioniseret alkalisk vand

 

Ioniseret alkalisk vand kan hjælpe med at bevare det sunde udseende af huden og genvinde en glat hud efter begyndelsen af ​​acne. Det er beregnet til intern brug, selvom det også kan bruges til rensning af overfladen af ​​huden.

 

Akkumuleringen af ​​giftige stoffer i kroppen antages at være en vigtig acne udløser. Således, herunder detoxifying foranstaltninger anbefales stærkt med ethvert anti-acne program du vælger at forfølge. Dagligt forbrug af ioniseret vand sikrer en stærk afgiftende effekt.

 

På grund af specifikke biokemiske egenskaber, såsom mindre molekylstørrelse, opnået ved hjælp af elektrolyse, opnår ioniseret alkalisk vand overlegen indtrængende evne. Det trænger ind i væv lettere og mere effektivt end almindeligt vand, der giver rigelig hydrering til cellerne og eliminerer toksiner undervejs. På samme måde sikrer den mere effektiv hydrering end nogen anden type væske. Som en kilde til antioxidanter bidrager ioniseret alkalisk vand betydeligt til eliminering af surt affald. Det neutraliserer og fortaber surt affald, der har akkumuleret sig i alle fysiologiske steder i kroppen, det være sig de enkelte organer, blodbanen eller lymfeknuderne.

Så hvad er konklusionen?

 

Skal du smide dit arsenal af kosmetiske produkter ud og erstatte dem med ioniseret vand?

 

Selvfølgelig skal du ikke det, der ikke behov for sådanne drastiske foranstaltninger. Ioniseret vand bruges bedst som en sund drikkevare, et supplement til din daglige pleje, et middel til grundlæggende hygiejne og forebyggelse. Det vil hjælpe med at forberede huden til efterfølgende skønhedsbehandlinger og forbedre behandlingernes effektivitet.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved