Familiens sundhed med alkalisk vand og surt vand.

Hjem > Information > Familiens sundhed

Alkalisk vand til familiens sundhed

Vordende mødre

 

Stabiliteten af ​​pH-balance for gravide kvinder og deres babyer er en meget vigtig sundhedsfaktor, især i de tidlige stadier af graviditeten. Syrning og underhydrering er nogle af hovedårsagerne til morgenkvalme. Vordende mødre vil drage fordel af ioniseret alkalisk vand, da sidstnævnte hjælper med at lindre kvalme og andre symptomer på toksikose. Et andet problem, de ofte står over for, er tandtab og sprøde knogler, der er forbundet med udtømningen af ​​kroppens mineraleressourcer, især calcium, og forstyrrelsen af ​​dets sure alkaliske balance.

 

Alkaliseret vand, mættet med alkaliske mineraler afbalanceret i optimale proportioner, hjælper med at kompensere for mineraltab under graviditeten. Ioniseret vand forårsager ikke ødem, hvilket er en hyppig tilstand hos gravide kvinder. Det er let at drikke, cirkuleres hurtigt og udskilles fra kroppen, sammen med toksiner produceret af fosteret. Resultaterne af adskillige undersøgelser foretaget i japanske klinikker viser, at kvinder, der har drukket ioniseret vand under deres graviditet, kan se frem til en normal fødsel, hurtigere postnatale rehabilitering og længere laktationsperiode. Læger vidner om, at de nyfødte babyer fra kvinder, der har drukket ioniseret vand under graviditet, har en ekstrem lav risiko for at udvikle gulsot.

Sundhedsstøtte - udslæt fra bleer og hudirritation heraf

 

Surt vand vil hjælpe med at berolige udslæt fra bleer og hudirritation heraf, hvilket er en hyppig tilstand hos babyer. Ældre børn og hele familien kan bruge det sure vand til gurgling, og til at behandle ondt i halsen, tand eller gumme-infektioner, stopninger i næsespor og lignende. Det sure vand virker også fremragende som mundskyl, hjælper tilmed med at forhindre dårlig ånde.

Betydningen af ​​ioniseret alkalisk vand til familiens sundhed må ikke undervurderes. Dette gælder ikke mindst for de unge familier, eller familier med unge børn. Unge ægtepar er dog ofte bundet af begrænsede økonomiske ressourcer. En vand ionisator som aQuator kan måske være en mulig økonomisk løsning: De er relativt billige og kan producere så meget sundt vand og surt vand som familien har brug for.

 

En anden faktor at overveje er renheden af ​​vandet. Kroppen hos gravide kvinder og børn er meget følsomme over for forskellige irriterende stoffer. En særskilt kvalitet ved ioniseret alkalisk vand er dets bemærkelsesværdige renhed. Det er fri for forurenende stoffer, dvs. farlige kemikalier og bakterier, der kan findes i almindeligt drikkevand. Nogle mennesker, der er bevidste om forskellige sundhedsfarer, der omgiver dem, drikker derfor kildevand købt på flasker, i stedet for postevand fra vandhanen. Men så møder de en anden risikofaktor - den uheldige proces med udvaskning af plast i vandet fra plastikflaskerne.

 

Med en vand ionisator i husholdningen kan du få den bedste kvalitet af drikkevand dag for dag.

Kraving på gulvet, småbørn udforsker verden omkring dem, undersøger alt hvad de finder på deres vej og putter det i deres mund, det være sig brødkrummer, eller spredt legetøj. Således er det omsorgsfulde forældres prioritet at holde hjemmet ryddeligt og rent. Denne opgave omfatter fjernelse af støv, tørre gulvet og andre overflader, især i køkkenet og badeværelset, et par gange dagligt. Hertil kan surt vand være en stor hjælp på grund af sine antibakterielle egenskaber.

Småbørn

 

Surt vand kan på grund af sine antibakterielle egenskaber være til stor hjælp i at beskytte sundheden hos småbørnsfamilier.

 

De af os, der har små børn, især småbørn, er ofte bekymrede over deres miljø, da det er børnenes helbred står på spil. Luften, de indånder, de ting de berører, det tøj de har på skal være upåklageligt rent, fordi deres unge kroppe er yderst følsomme for forskellige irritationsmidler.

 

 

Vask og blegemiddel

 

En anden fælles udfordring for unge forældre er at skifte babys tøj og linned. En opgave der skal gøres ofte, da deres beklædning bliver snavset på ingen tid, optager madrester, spyt og kropsudskillelser. Surt vand kan let fjerne disse pletter som et naturligt blegemiddel, desinficere samtidig tøjet. Alt du skal gøre er at placere det beskidte linned i en balje med surt vand med noget neutralt rengøringsmiddel, herefter lade det stå i blød i et stykke tid, gerne en time eller mere.

Naturligt rengøringsmiddel

 

Syntetiske kemiske rengøringsmidler er ikke egnede til vask af babytøj m.m. på grund af de irriterende og endog giftige stoffer de ofte indeholder. I stedet kan du anvende ikke-kemiske desinfektionsmidler, som er sikre, men ikke mindre effektive og tilmed er gratis. Overvej surt vand som et alternativ.

 

Stærkt surt vand med en pH på 2,6 og derunder har vist sig at være et stærkt antiseptisk middel, der virker mod næsten alle bakterier, vira, svampe og skimmel. Du kan bruge den til desinfektion af forskellige overflader i hjemmet uden at ty til kemikalier. Stærkt surt vand skaber et anaerobt miljø, der ødelægger bakterier inden for få sekunder. Tag en fugtig klud dyppet i surt vand og tør de overflader, der kræver rengøring.

 

Syrevand er også praktisk som et rengøringsmiddel til rengøring af babyens bad, desinficering af flasker, sutter, redskaber, legetøj, dukker osv. Vælg hvad du ønsker at desinficere og sæt tingene i blød i ca. en time i surt vand. Når de er gennemblødt, læg dem på et rent håndklæde eller klud for at tørre.

Desinfektionsmiddel

 

Ældre børn er meget aktive og fulde af leg og nysgerrighed. Derfor er de ofte involveret i vilde lege og kan såre sig selv som følge heraf. Hvis dit barn oplever en skade, vil ioniseret surt vand kunne hjælpe dem. Brug det sure vand til skylning af sår, rifter, skrabninger osv. - det beskytter mod infektion, fremmer en hurtigere helbredelse og sænker blødningen fra mindre skader.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved