Sølvvand og hvad kan det bruges til.

Hjem > Information > Sølvvand

Sølvvand

Antibakterielle egenskaber for sølv

 

Sølv er et sporelement, der er uundværligt for at opretholde en sund krop, især i de indre sekretkirtler, hjernen, leveren og knoglevævet. Det har været kendt for dets terapeutiske og antibakterielle egenskaber siden oldtiden.

Brugen af sølv som et desinfektionsmiddel blev påvist i det nittende århundrede med en række vellykkede forsøg. I 1893 opdagede den schweiziske biolog C. Nägeli, at nogle metaller, herunder sølv, viser deres bakteriedræbende kvaliteter når de opløses i vand. Senere forskning, især arbejdet af den russiske akademiker L. Kulsky, bekræftede resultaterne og konkluderede, at det var sølvioner og ioniske forbindelser der faktisk dræbte patogene mikroorganismer. Endnu vigtigere, fandt forskningen, at såvel som bekæmpelses af sygdom, eliminerede sølv også de toksiner de producerede. Bemærk at den bakteriedræbende virkning af sølv ikke påvirker intestinal mikroflora, hvilket gør det sikkert til intern brug NÅR MAN IKKE overskrider de anbefalede koncentrationer.

Sølvvand er bakteriedræbende

Er det farligt at indtage sølvvand?

 

Man ved, at sølvvand under nogle omstændigheder kan føre til sølvforgiftning (argyria). Om dette skyldes overdosering, sølvvandets kvalitet eller andre faktorer, er dog uvidst. Derfor er der reelt set også en risiko for man kan få sølvforgiftning, hvis det indtages. Hvis man holder sig til de anbefalede doseringer og i øvrigt rådfører sig med sin læge, bør denne risiko dog være minimal.

 

WHO's anbefaling er drikkevand højest må indeholde 0,1 mg/l sølv. aQuator kan lave sølvvand med koncentrationer ned til 0,01 mg/l, dvs. 10 gange lavere en WHO's anbefalede max. koncenteration.

 

Ved udvortes anvendelse er der normalt ingen risiko for bivirkninger, så længe sølvvandet anvendes hensigtsmæssigt.

 

 

Sølv har været kendt for sine terapeutiske og antibakterielle egenskaber siden oltiden.

Vores forfædre brugte sølvfade, bestik, mønter og andre varer til profylakse og desinfektion af vand. Men deres sølvtøj var lavet af forskellige legeringer i stedet for fint sølv. Giftige metalblandinger passerede i vandet sammen med sølv, hvilket reducerede dets kvalitet og endda forårsager uheldige virkninger for dem der indtog det.

 

Fremskridt inden for videnskab og teknologi betyder, at vi er kommet langt forbi disse primitive "vand sølvdannende metoder". I dag er vi stolte over at introducere et nyt, effektivt og sikkert husholdningsapparat med en unik sølvvands-funktion. AQuator vand-ionisatoren bruger elektrolyse til at producere en nøjagtig mængde sølvioner fra en 99,99% ren sølv stav (elektrode) som fastgøres i låget når apparatet skal fremstille sølvvand.

 

Postevand, eller enhver anden form for drikkevand, er egnet til sølvdannelse. Forskningen har imidlertid vist, at overskuddet af chlorider og sulfater, som ofte er til stede i postevand, reducerer den bakteriedræbende virkning af sølvionerne. I modsætning hertil er den bakterieaktive virkning af sølv stærkere i alkalisk vand (pH = 8 - 9).

 

Med en aQuator vand ionisator kan du udnytte egenskaberne af begge typer vand til de bedste resultater:

Ioniserede alkalisk vandproduktions-funktion og sølvvands-funktionen, kan fremstilles i aQuator, dog kun en funktion ad gangen.

Det anbefales at fremstille sølvvand på basis af alkalisk vand. Med andre ord, lav alkalisk vand først, og fyld derefter det mere alkaliske vand med sølvioner.

Hvad kan man anvende sølvvand til?

 

Sølvvand kan fx anvendes udvordes mod hudskader, bl.a. sår, rifter, skrammer, forbrændninger, hudirritationer, udslæt, eksem, insektstik og hævelser.

Sølvvand fremmer helingen af hudskader, idet vandet holder det behandlede område fri for bakterier. Kan også anvendes til vores hunde, katte og andre kæledyr.

Herudover kan sølvvandet også anvendes ved tandproblemer, såsom huller i tænderne, tandsten, tandkødsbetændelse, belægninger på tungen o.lign. Nogle bruger det også mod halsbetændelse ved at gurgle sølvvandet.

aQuator eneste vand-ionisator med unik sølvfunktion.

Sølvelektroden i aQuator til fremstilling af sølvvand består af 99,99% rent sølv

Sølvelektroden i aQuator består af 99,99% rent sølv

Sølvvand: et naturligt antibiotikum

 

Sølvvand er vand beriget med positive sølvioner, hvilket giver det forskellige antibakterielle egenskaber. Sølvioner bevæger sig mod bakteriecellevægge, og de er mindre i størrelse og finder deres vej ind med lethed. Når de er indeni cellerne, forstyrrer de syntesen af bakterielle enzymer og proteiner, hvilket dræber hele mikroorganismen.

 

Effekten af forsølvet vand afhænger imidlertid af dens koncentration af sølvioner, som måles i milligram pr. Liter (mg / l). Jo større koncentrationen er, jo stærkere bakteriedræbende virkning på næsten alle mikroorganismer og jo hurtigere handlingen.

 

Sølvvand har denne eksklusive evne til at hæmme vira og svampe samt bakterier. Som et naturligt antibiotikum påvirker sølv mere end 650 arter af mikroorganismer, mens normal antibiotika kun påvirker 5 til 10. Forskere har ikke identificeret nogen bakteriel tilpasning til den antimikrobielle virkning af sølv.

Eksempler på brug af sølvvand i forskellige koncentrationer.

Eksempler på brug af sølvvand

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved