BPA-fri beholdere

Hjem > Information > BPA-frie beholdere

BPA-fri beholdere for sikker kvalitet

Du kan være sikker på, at alle aQuator vand ionisatorer er sikre at bruge - beholderne er lavet af høj kvalitet BPA-fri plast.

Du er sikkert stødt på det mystiske akronym BPA i forbindelse med emballeringsmaterialer?

 

Hvis du ikke har det, stammer udtrykket fra Bisphenol A, en carbonbaseret syntetisk forbindelse, der anvendes til fremstilling af plast og harpikser. Kendt for dets styrke og holdbarhedsfremmende egenskaber. BPA kan almindeligvis findes i mad- og drikkevarebeholdere, såsom vandflasker, epoxyholdige madvarer, belægninger og ... vandionisatorer.

 

Imidlertid har nogle beholdere en tendens til at frigive BPA og forurener deres indhold. Flere studier har fundet, at selv en lille mængde af denne industrielle forbindelse er giftig og kan være forbundet med flere sundhedsforstyrrelser.

 

Hovedproblemet med bisfenol A er, at det efterligner hormoner, som vores kroppe producerer og forstyrrer hvordan de virker. For eksempel ved efterligning af det kvindelig hormon østrogen, kan det forhindre kroppens endokrine system i at fungere korrekt.

 

BPA er forbundet med medicinske problemer som fedme, hjertesygdom, bryst- og prostatacancer, fertilitet og hjernesygdomme. Eksponering for dette skadelige kemikalie kan føre til ufrivillig abort og forstyrre udviklingen af ​​foster, børn og unge,  påvirker deres hjerner, adfærd og prostata kirtler.

 

Den eneste ægte sikre plast er BPA fri plast. Når du køber varer der kommer i kontakt med mad og vand, er du bedre stillet ved at vælge produkter pakket i beholdere fremstillet af BPA-fri plast. Hvis du leder efter en vand ionizer, skal du kontrollere, om enheden indeholder BPA for at sikre, at ingen toksiner afgives til dit vand. Du kan være sikker på, at aQuatop vand ionisatorer er sikre at bruge - beholderne er lavet af høj kvalitet BPA-fri plast.

 

 

Bemærk, de bedste beholdere til opbevaring af ioniseret alkalisk vand er tætsluttende glas krukker, eller et syltetøjs- eller marmeladeglas.

 

BPA-fri plast beholdere, eller vakuum forseglede rustfrit stål flasker kan også anvendes.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved