Kæledyr og alkalisk vand

Hjem > Information >  Kæledyr

Ioniseret alkalisk vand til vores kæledyr

Ioniserede alkalisk vand til hunde og katte

 

Fordelene ved alkalisk vand til menneskers sundhed er indlysende: antioxidantaktivitet, pH-balance, overskydende energi, bedre næringsstofabsorption og forbedret metabolisme blandt mange andre. Hvorfor skulle det være ellers med vores elskede kæledyr - vores hunde og katte? Både mennesker og hunde samt kattekæledyr er også pattedyr som os og har i det væsentlige den samme kropsstruktur. Vores voksne kroppe indeholder en tilsvarende mængde vand - op til 70%. Det regelmæssige indtag af drikkevand er nøglen til vores overlevelse og gode helbred. Sandheden er, at vi har brug for masser af det!

 

De fleste dyrlæger er enige om, at kæledyr drage fordel af højere kvalitets drikkevand lige så meget som vi selv gør. Vand er en kilde til vigtige næringsstoffer, herunder antioxidanter og mineraler. Alkalisk ioniseret vand indeholder en overflod af ioniserede mineraler og antioxidanter. Dens specifikke kemiske struktur gør dem lettere at absorbere. På grund af mindre molekylære formationer, kendt som mikroklynger, trænger ioniseret alkalisk vand lettere ind i vævet end almindeligt vand, hvilket giver mere hydrering til cellerne og eliminerer de toksiner, der har akkumuleret i tarmen ned til dennes dybeste forsænkninger.

Ioniseret alkalisk vand til vores kæledyr

En kilde til vitalitet og sundhed for vores kæledyr

 

Inddragelse af sundt vand i dit kæledyrs kost regelmæssigt vil forbedre deres udseende og sundhed. Din lille animalske ven vil blive mere munter og energisk. Du vil også bemærke en indlysende ændring i hvordan de ser ud: deres øjne begynder at fungere, og deres pels bliver tyk, blød og lysagtig. Denne positive effekt vil sandsynligvis finde sted i to til tre måneder og kan opretholdes så længe du stadig giver dem denne type vand.

 

Ioniseret alkalisk vand vil også være til gavn for mange af de sygdomme, som kæledyr står overfor: hud- og pelsproblemer, allergi, leddgigt, ledsmerter osv.

 

Hvis din kat eller hund lider af alopeci (hårtab) og tør eller kløende hud, kan du prøve at sætte dem på en basisk kost. Giv dem ikke højt alkalisk vand lige fra begyndelsen. Begynd med medium alkalinitet (8,5-9,0 pH) og fortsæt i ca. en uge. Hvis alt går godt, kan du øge alkaliteten til 9,5 pH og behandle dem med det alkaliserede vand, indtil deres tilstand forbedres.

 

Det er også velkendt at ældre dyr, lige som os mennesker, ofte lider af fælles tilstande i forbindelse med gigt. Alkalisk vand smører leddene og hjælper med at opretholde bruskens sundhed, som fungerer som en stødabsorber i leddene og dermed forhindrer tab af mobilitet.

 

I dag er husdyrallergier i stigende grad hyppigere, da de lever blandt mennesker. Hovedfaktoren bag denne tendens er kæledyrsfoder der indeholder store mængder unødvendige ingredienser, såsom majs og majsprodukter der ikke er naturligt føde for dyrene. Såkaldte fødevareallergier kan forårsage en række hud- og pelsbetingelser, forhøjer sukkerniveauer osv.

 

Der er tegn på, at ioniseret alkalisk vand kan hjælpe med at lindre disse allergier.

Ioniseret alkalisk vand til vores kæledyr
Ioniseret alkalisk vand til vores kæledyr

Alkaliseret vand: Detox for dyr

 

Ioniserede vandkatte

 

Hvorfor ikke? Hunde- og kattekæledyr har metaboliske systemer, der ligner vores. Deres celler producerer surt affald som følge af deres livsvigtige aktivitet. Desuden er deres kost langt fra perfekt: de fleste fødevarer, vi køber fra dyrebutikker, opfylder ikke de næringsnormer, vi selv foretrækker. Selvom det formentlig afbalanceres for at opfylde katte og hunde's daglige ernæringsbehov, indeholder de unødvendige og endda skadelige tilsætningsstoffer, for ikke at tale om, at de taber den væsentlige kvalitet af friskhed ("aliveness"), hvilket gælder for dåse (forarbejdet) fødevarer generelt. Dette bidrager til forsuring af kroppens indre miljø og fører til de samme sundhedsudfordringer, som vi mennesker står over for. Alkalisk ioniseret vand hjælper med at skylle det sure affald ud, der akkumuleres i dit kæledyrs system. Bemærk at katte og hunde er naturlige kødædende og har meget sure maver, som der kræves til fordøjelsen af ​​kød. Ekstra alkaliske mineraler, der er til stede i ioniseret vand, såsom calcium, magnesium, kalium og natrium, hjælper med at neutralisere mavesyre og afbalancere deres metaboliske system.

Ioniseret alkalisk vand til vores kæledyr

Tips til brug af alkaliseret vand

 

Giv aldrig dit kæledyr ioniseret alkalisk vand med deres måltider.

 

  • Det højere pH-niveau i vandet vil neutralisere den mavesyrer der kræves til fordøjelsen af fødevarer. Det er derfor bedre vente i en times tid, eller der omkring.
  • Hvis du giver dit kæledyr nogen form for medicin, skal du ikke give dem ioniseret vand inden for en time efter at kæledyret har indtaget medicinen. På grund af sin kemiske struktur vil ioniseret alkalisk vand fremskynde dets absorption og dermed forstyrre den tilsigtede absorptionshastighed.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved