Blomstrende  planter

Hjem > Information >  Blomstrende  planter

Ioniseret surt vand til blomstrende planter

Der er meget blevet sagt om sundhedsfordelene ved ioniseret vand hidtil. Hvert levende væsen trives på vandets livgivende egenskaber. Hvad der er sandt for mennesker og dyr, må derfor også gælde for planter. Faktisk er ioniseret vand ikke kun egnet til at drikke, det er også godt for vanding af vores grønne venner. Blandt vandets fordele er en fantastisk renhed.

 

Ioniseret alkalisk vand og surt vand er det reneste vand: Det er fri for alle former for forurening, bakterier og klor, hvilket kan skade planterne. I den henseende er det et bedre valg end postevand, eller enhver anden form for ufiltreret vand.

 

Har du nogensinde bemærket, at vegetationer har tendens til at blomstre efter regn? Dette skyldes, at regnvand er surt og "tyndere", og planter og dyr for dens sagt skyld bedre kan lide dette vand. Eksperter indrømmer at ioniseret surt vand er den bedste form for vand, du kan give dem. Hvis dine planter har mistet deres vitalitet og begynder at forværres, kan du bringe dem tilbage til livet ved at vandre dem med lidt surt vand. Sådan vand er fyldt med sure mineraler og andre vitale elementer, der sikrer overlegen ernæring og hydrering. På grund af disse egenskaber kan dine planter have brug for mindre vand end normalt.

 

De fleste planter, herunder blomster, frugt og grøntsager, kræver jord med en sur pH, som hjælper med at nedbryde organiske mineraler. Desuden bør disse næringsstoffer komme i flydende form, så planten kan absorbere dem. Lidt surt vand produceret af din husholdnings ionisator vil bidrage til at øge væksten,  uanset hvilken kulturer du har i din have, eller i hjemme.

 

  • Ved at anvende ioniseret surt vand kan gartnere opnå utrolige resultater: plantefrø spire hurtigere, vegetabilske spirer, pærer, knolde og kimplanter etablerer og danner rødder bedre end tidligere.
  •  
  • Den gode ​​nyheder til husplanterne er derfor: ioniseret surt vand stimulerer dannelsen af ​​blomsterstande, øger blomstringen og genopliver hængende planter.
Ioniseret surt vand til blomstrende planter
Ioniseret vand til blomstrende planter

Tips til bedre blomstring og vækst

 

  • Hvis nogen bringer dig en fin buket friske blomster, dyppes deres stilk til ioniseret surt vand, og de vil blomstre længere.
  •  
  • Hvis din potteplanter derhjemme eller på arbejde virker og ser lidt sløvt ud, skal du ikke skynde dig for at smide dem ud. Vand dem en gang med stærkt surt vand (pH = 2,5-3,5) og derefter to gange med stærkt alkalisk vand. Derefter fortsættes med regelmæssigt vand, som angivet i instruktionerne. Du vil blive overrasket over at se dine blomster genvinde.
  •  
  • Som en forebyggende foranstaltning anbefaler vi at vandne sunde planter med let alkalisk vand (pH = 7,5-8,5), men ikke hyppigere end en gang om ugen. Brug regelmæssigt vand i mellemtiden.

 

Bekæmpelse af svampe- og skadedyrsangreb og andre mindre angreb.

 

  • Spray det angrebne område med stærkt surt vand (pH = 2,5). Patogenerne eller parasitterne vil omkomme eller forlade planten. Deres æg vil også omkomme.

 

 

Desinfektion af beskæringer

 

  • Stærkt surt vand (pH = 2,5-3,0) er et naturligt desinfektionsmiddel. Det er almindeligt anvendt i landbruget, fordi det kan dræbe insekter, bakterier, svampe, vira og skimmel. Nogle landmænd bruger det som et sikkert alternativ til giftige kemikalier til sprøjtning af afgrøderne.

FIND OS

 

 

Studio Balance ApS

Veksebovej 4, 3480 Fredensborg

Telefon: 20 44 80 48

Email: info@alkaliskvand.dk

CVR-nr.: 31 61 13 26

BESØG

 

Hvis du vil besøge os kan det gøres efter forudgående aftale. Brug venligst "Kontakt os" formularen for at aftale dette. 

HURTIGE LINKS

 

 

HJEM  | INFORMATION

AQUATOR  |  KONTAKT OS

 

Copyright Studio Balance ApS © All Rights Reserved